Exkluzív tárgyalók- Oxygen Naphegy – I. ker.

Komoly üzleti partnereket vár és a megfelelő környezetet keresi? Bonyolítsa üzleti megbeszéléseit az Oxygen Naphegy elegáns és professzionálisan felszerelt tárgyalóiban. Aknázza ki a profi környeztet és a tárgyalóbérlés minden előnyét.

Mit kínálunk?

 

 1. Professzionális, videó-konferencia berendezéssel felszerelt  üzleti tárgyalók 6 és 16 fő részére
  Az Oxygen Naphegy tárgyalóbérlés szolgáltatásával két igényesen berendezett és professzionálisan felszerelt tárgyaló között választhat.
 2. Recepciós támogatás: igény szerint ügyfélfogadást, várakoztatást, frissítő felszolgálást tudunk biztosítani.
  Igény esetén a tárgyalókat recepciós szolgáltatásunkkal is kérheti. Recepciós kollégánk a recepción fogadja vendégeit és felszolgál. A recepció melletti előtérben vendégei kulturált körülmények között várakozhatnak. Természetesen külön cateringet is biztosítunk Önnek.
 3. Üzleti környezet és teljes technikai háttér: csúcstechnológiás videó-konferencia berendezés, internet, LCD kijelzők, melyek alkalmasak különböző kommunikációs eszközökről (notebook, tablet, I-Phone) történő megjelenítésre.
 4. Hosszú és rugalmas nyitvatartási idő: tárgyalóinkat igénybe veheti munkaidőben reggel fél 7-től este 22:00 óráig, hétvégén is reggel 8:00 és este 20:00 óra között.
 5. Ingyenes parkolás: a tárgyalás ideje alatt igény szerint felár ellenében biztosítani tudjuk az őrzött parkolást mélygarázsunkban.
 6. Catering: bekészítést, catering szolgáltatást a Locavore Étterem biztosítja igény szerint.
 7. Exkluzív környezet, Budapest exkluzív fitness-wellness létesítményében. Kösse össze a tárgyalást a kikapcsolódással: kérje csomagajánlatainkat az Oxygen Naphegy fitness-wellness-medical szolgáltatásaira.

 

Nyűgözze le partnereit, és kérje ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszínek

404