I. – OXYGEN Naphegy – Locavore Étterem és tetőterasz

Locavore Étterem és egységei

1016 Budapest, Naphegy utca 67.

A budai Locavore Étterem a Tabán egyik gyöngyszeme, egy olyan találkozási pont, ahol az étkezés kulináris élmény is egyben. A történelmi Budapest szívében, a Citadella és a Várnegyed szomszédságában, gyönyörű kilátással és pazar ízekkel egy rendkívüli hely várja Önt.arra való törekvés, hogy minél több helyi gazda által előállított alapanyagot használjunk a konyhánkban. Törekszünk arra, hogy hazai termelők által termesztett és előállított alapanyagokat használjunk fel ételeink készítése során és arra, hogy a zöldségeink frissek, zsengék, és szezonálisak legyenek. Hogy ne messzi földről szállított, ismeretlen vegyszerekkel kezelt gyümölcsöket kelljen ennünk.  Ebből a filozófiából fakad a Locavore elnevezés is.

Adottságainak köszönhetően remek helyszíne lehet családi, vállalati zártkörű eseménynek, konferenciáknak, állófogadásoknak, sajtótájékoztatóknak, esküvői vacsoráknak vagy fogadásoknak, partiknak.

Az étterem és a földszinti terasz
Az étterem design-ját modern elegancia és letisztult formák jellemzik, kialakításánál belsőépítészeink arra is ügyeltek, hogy az állandó bútorzat könnyen és sokféleképpen kombinálható legyen. Így a rendezvény jellegének és az Önök igényeinek megfelelően gondoljuk újra és alakítjuk át a  helyszínt. A 173 négyzetméter alapterületű étterem ültetett programok esetén 90 főt, míg állófogadások alkalmával 150 főt tud kényelmesen befogadni.

Az árnyas, hűvös teraszt fotocellás ajtó köti össze az étteremmel, így akár külön-külön, de együtt is szolgálhat kisebb valamint nagyobb rendezvények, társasági események helyszínéül. A terasz állófogadásra berendezve 100, ültetve 60 főnek biztosít kényelmes férőhelyet.

Az étterem és a terasz együttes használat esetén 200 vendég befogadására alkalmas. Konferenciák, sajtótájékoztatók alkalmával a terasz pihenőként, fogadótérként is kiválóan hasznosítható. Emellett zenés és családi rendezvényeknél táncparkettként is megállja a helyét.

Panoráma különterem
Az épület második emeletén – a központ többi részétől elkülönülve – található koktélbár kiváló színtér a bensőséges hangulatú, vagy kis létszámú, illetve zártkörű rendezvényekhez! A bár állófogadások esetén 40-50 fő, míg ültetett rendezvények alkalmával 30 fő befogadására alkalmas. A hozzá tartozó előtérrel együtt akár 60 fős állófogadások megvalósítása is lehetséges. Workshopoktól a karácsonyi partikig a különterem sokféle eseménynek adhat otthont, amelyhez külön infrastruktúrája is hozzájárul.
Az önmagában 60 négyzetméter nagyságú terület, az előtérrel és a panoráma terasszal együtt meghaladja a 300 négyzetmétert is!

Panoráma terasz
A különteremhez tartozó varázslatos panorámájú tetőterasz – tavasztól kora őszig – kitűnő helyszíne lehet a szabadtéri esküvőktől kezdve, a mediterrán hangulatú koktél partikig. Miközben a rendezvény impozáns hátteréül a Budai Vár és a Duna látképe, valamint a Citadella szolgál. A késő tavaszi és a nyári hónapokban a terasz 200  fős fogadások megrendezésére is lehetőséget nyújt. A tetőterasz emlékezetes helyszíne lehet egy csapatépítő tréningnek is. A téli időszakban a teniszpálya helyén korcsolyapálya üzemel, így még több rendezvény lehetőséget tartogat a második emelet!

Oxygen Játszóház

Igyekszünk, hogy az Oxygen Központokban az egész család számára lehetővé tegyük a szabadidő hasznos, értelmes, egyben kellemes eltöltését. Fontos számunkra az is, hogy miközben Ön sportol vagy kikapcsolódik, gyermeke is jól érezze magát, jó társaságban és biztonságban legyen nálunk.

Szombat és vasárnap délutánonként lehetőséget teremtünk születésnapok és egyéb gyermekzsúrok lebonyolítására a játszóházban.

Mi megszervezzük csemetéjének a különleges alkalmat, anélkül, hogy elvennénk Öntől a készülődés örömeit.

Kétféle csomagból választhatnak a szülők.

404